Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
AD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
AD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
Mors dag brunch laves mod forudbestilling. Til brunch hører flg. med: Røræg Brunch pølser Bacon Hjemmelavet rullepølse Hjemmelavet leverpostej 2 Slags ost 1 Slags syltetøj Melon og skinke Frikadeller med salat bowle Grøntsags tærte Amerikansk pandekage og sirup Og meget mere. Dertil rugbrød og lyst brød. Pris kr. 249,- pr. person (Inkl. drikkevarer: 2 slags ... Læs Mere
Mors dag menu laves kun mod forudbestilling. Forret: Varmrøget lakserilette med avocado og sauce verte Hovedret: Marineret kalvesteak med italienske krydderurter og ovnbagte kartofler, sauce choron og årstidens grønt Dessert: Cheesecake is m/citron, jordbær og mint 2 retter - 349,- 3 retter - 398,- KUN MOD FORUDBESTILLING
AD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
AD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
Restaurant Fjorden tilbyder fiske tapas ud af huset hver fredag. Min. 2 pers. - pris pr. person 139,- Indholdet i Fjordens fisketapas kan variere fra uge til uge, og skal forudbestilles senest torsdag inden kl. 12.00 Minimum 2 personer. Afhentning fredag mellem kl. 16:00-16.30
AD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
Restaurant Fjorden tilbyder fiske tapas ud af huset hver fredag. Min. 2 pers. - pris pr. person 139,- Indholdet i Fjordens fisketapas kan variere fra uge til uge, og skal forudbestilles senest torsdag inden kl. 12.00 Minimum 2 personer. Afhentning fredag mellem kl. 16:00-16.30
Fars dag menu laves kun mod forudbestilling. Forret: Kartoffel Blinis m/rørt laks Hjemmerørt laks anrettes på en kartoffel blinis, pyntes m/citron, tomat, kaviar, purløg og radise. Hovedret: Grillet Marineret Entrecote Anrettes m/små bagte tomater, årstidens grønt, asparges m/ bacon, smørstegte nye kartofler, og Sauce Bearnaise. Dessert: Gateau Marcel Hjemmebagt chokoladekage m/blød top. Anrettes m/hvid chokoladecreme ... Læs Mere
AD LIBITUM
TORSDAGE KL. 17:00
Stegt Flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
Restaurant Fjorden tilbyder fiske tapas ud af huset hver fredag. Min. 2 pers. - pris pr. person 139,- Indholdet i Fjordens fisketapas kan variere fra uge til uge, og skal forudbestilles senest torsdag inden kl. 12.00 Minimum 2 personer. Afhentning fredag mellem kl. 16:00-16.30