Restaurant Fjordens åbningstider her

Telefon: 54 92 23 48

Forretningsbetingelser

 

1. Køb hos Restaurant Fjorden
Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Restaurant Fjorden, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Restaurant Fjorden. Restaurant Fjorden opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for:

• valutaændringer

• force majeure

 • leveringssvigt

• afgiftsændringer

• udsolgte varer og trykfejl

3. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. Levering
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Restaurant Fjordens grossister og leverandører.

5. Afbestillinger
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket ” Afbestilling ” til restaurant.fjorden@c.dk. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling! ” indsat i emnetekst. Ved afbestilling betales pengene som udgangspunkt ikke retur.

6. Betaling
De mulige betalingsmåder er:

Kontant

Visa

Dankort

8. Er De i tvivl
Hvis der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler [Restaurant], at De retter henvendelser til restaurant.fjorden@c.dk eller på telefon 54922348.

9.Fortrydelsesret
Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret:

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. Fortrydelsesretten gælder ikke på køb af billetter eller bord-pakker (til en bestemt dato).

 

10.Gavekort

Gælder efter gældende regler