Juleplatte i huset
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovServeres fra 12:00 til 15:30, alle åbnings dage indtil 21-12 . Minimum 2 personer. Juleplatte 1 slags sild Fiskefilet med remoulade Røget laks med sauce verte Grønlangkål med medister og skinke Æbleflæsk Confiteret and med rødkål Ris a la mande med kirsebær sauce Eller brie med druer Pris per person 298,- Kan også fås om ... Læs Mere
Juleplatte i huset
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovServeres fra 12:00 til 15:30, alle åbnings dage indtil 21-12 . Minimum 2 personer. Juleplatte 1 slags sild Fiskefilet med remoulade Røget laks med sauce verte Grønlangkål med medister og skinke Æbleflæsk Confiteret and med rødkål Ris a la mande med kirsebær sauce Eller brie med druer Pris per person 298,- Kan også fås om ... Læs Mere
Juleplatte i huset
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovServeres fra 12:00 til 15:30, alle åbnings dage indtil 21-12 . Minimum 2 personer. Juleplatte 1 slags sild Fiskefilet med remoulade Røget laks med sauce verte Grønlangkål med medister og skinke Æbleflæsk Confiteret and med rødkål Ris a la mande med kirsebær sauce Eller brie med druer Pris per person 298,- Kan også fås om ... Læs Mere
Juleplatte i huset
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovServeres fra 12:00 til 15:30, alle åbnings dage indtil 21-12 . Minimum 2 personer. Juleplatte 1 slags sild Fiskefilet med remoulade Røget laks med sauce verte Grønlangkål med medister og skinke Æbleflæsk Confiteret and med rødkål Ris a la mande med kirsebær sauce Eller brie med druer Pris per person 298,- Kan også fås om ... Læs Mere
Julemiddagen til afhentning
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov(Mulighed for afhentning af julemiddagen den 23/12) mellem 11.00 og 13.00 Hjemmerøget laks med rejer og sauce verte God gammeldags andesteg med garniture Ris a la mande med kirsebærsauce 2 Retter 238,- 3 Retter 265,- Kun mod forudbestilling Kræver ikke minimumsbestilling
Julefrokost 2. juledag
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovJulefrokost i huset 2. juledag Marineret sild Hjemmelavet karrysild Fiskefile med remoulade 1/2 æg med rejer Flæskesteg med hjemmelavet rødkål Grønlangkål med skinke og medister Æbleflæsk Osteanretning eller ris a la mande med kirsebærsovs Ex. brød og smør Pris pr. kuvert - Kr. 249,- Tilkøb Hjemmelavet karrysalat - Kr. 18,- Hjemmelavet hønsesalat - Kr. ... Læs Mere
Nytårs Aften – til afhentning
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovNytårsaften er kun ud af huset til afhentning. Nytårs aften menu: Forretter vælg mellem Hjemmerøget laks med rejer og krebs anrettet lige til at sætte på tallerken - dertil sauce verte og maltbrød Spinatroulade med kylling og bacon Hovedret Helstegt Oksemørbrad med farinbagte rødløg, bagte rodfrugter, kartoffel rissole m/italienske krydder urter og svampesauce Dessert Tallerken ... Læs Mere
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 169,-
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 169,-
Weekend Brunch
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovWeekend Brunch tallerken laves mod forudbestilling. Til brunch hører flg. med: Røræg Brunch pølser Bacon Hjemmelavet rullepølse Hjemmelavet leverpostej 2 Slags ost 1 Slags syltetøj Melon og skinke Frikadeller med salat bowle Grøntsags tærte Amerikansk pandekage og sirup Og meget mere. Dertil rugbrød og lyst brød. Pris kr. 198,- (Inkl. drikkevarer: 2 slags juice, kaffe/te ... Læs Mere
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 169,-
Valentinsmenu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovHusk at ringe for forudbestilling. Forret: Lakseroulade med rejer. Hovedret: Kalvesteak to Share med bearnaise og årstidens garniture. Desserttallerken: Pavola med sorbet og frugter. 2 Retter 368,- 3 retter 395,-