Diner Transportable Min. 10 personer
Forretter
-
Rejeanretning Kr. 50,-
Med salat, asparges og rød dressing
-
Varmrøget laks Kr. 50,-
Med salat, asparges og sauce verte
-
Kold hvidvins dampet laks Kr. 45,-
Med salat, asparges, rejer og sauce verte
-
Dampet torsk Kr.55,-
Med salat, asparges, rejer og rød dressing
-
Fiskesymfoni Kr.52,-
Dampet rødspættefilet, varmrøget laks og rejer med salat og sauce verte
-
Tarteletter Kr.48,-
Med høns i asparges eller rejer og asparges.
-
Farseret kyllingebryst Kr.45,-
Med Salat, ananas, bacon og karrydressing
Hovedretter
-
Helstegt oksefilet Kr.155,-
Serveret med årstidens garniture, stegte kartofler og sauce bordelaise
-
Gammeldags oksesteg Kr. 155,-
Hvide kartofler, gulerødder, bønner glaserede løg, tomat med peberrodssalat, surt, sødt og oksestegssauce
-
Kalvesteg som vildt Kr. 148,-
Hvide kartofler, brunede kartofler, waldorfsalat, surt, sødt og flødevildtsauce
-
Kalvecoulotte Kr.148,-
Serveres med årstidens garnituer, stegte kartofler og kalvesauce
-
Gammeldags flæskesteg Kr. 145,-
Serveret med rødkål, agurkesalat, hvide kartofler, brunede kartofler og flæskestegssauce
Desserter
-
Hjemmelavet parfait Kr. 48,-
Med chokolade og marcipan fyld
-
Hjemmelavet parfait Kr. 48,-
Hjemmelavet nougatis
-
Hjemmelavet daim parfait Kr. 48,-
Hjemmelavet daim is
-
Romfromage Kr.42,-
Romfromage med kirsebærsauce
-
Rubinsteinerkage Kr. 48,-
Romfromage med profiteroles
-
Nøddekurv Kr. 50,-
Serveres med frisk frugt og råcreme
-
Fromage Kr.42,-
Citronfromage eller sherryfromage
-
Frugttærte Kr. 40,-
-
Brownie med frisk skåret frugt Kr. 45,-
Natmad
Buffet min. 10 personer
-
Det lille kolde bord Kr. 155,-
Marineret sild, æg og tomat, fiskefilet med remoulade, varmrøget laks med asparges, roastbeef med ristede løg og peberrod, mørbradbøf med bløde løg og surt, tarteletter med høns i asparges og brie med solbærsyltetøj
-
Det store kolde bord Kr. 179,-
Marineret sild, hjemmelavet karrysild, fiskefilet med remoulade, 1/2 æg med rejer, hjemmelavet hønsesalat med bacon, mørbradbøf med bløde løg og surt, flæskesteg med rødkål og 2 slags ost med solbærsyltetøj
-
Koldt bord er ekskl. brød og smør
Tilkøb koster 20 kr. per kuvert