Diner Transportable Min. 10 personer
Forretter
-
Rejeanretning Kr. 50,-
Sprød salat, asparges, rejer hjemmelavet dressing.
-
*Varmrøget laks på spæde salater med rejer og asparges hjemmelavet urtecreme. Kr. 50,-
-
*Kold hvidvins dampet laks på spæde salater, asparges, rejer hjemmelavet dressing. Kr. 45,-
-
*Dampet Torsk Kr.55,-
På spæde salater pyntet med rejer og asparges .Tomatiseret dressing.
-
*Fersk røget Laks Kr.45,-
Serveret med flødestuvet spinat
-
*Fiskesymfoni Kr.52,-
Dampet hvid fisk hjemmerøget laks og rejer på sprød salat. Dertil krydder -urtecreme
-
Tarteletter Kr.48,00
Med Høns i asparges eller rejer og asparges.
-
*Farseret kyllingebryst Kr.45,-
På spæde salater med ananas og bacon. Dertil Karrydressing
Hovedretter
-
*Helstegt Oksefile Kr.155,-
Serveret med årstidens garniture, stegte kartofler og bordelaisesauce
-
God gammeldags Oksesteg Kr. 155,-
Hvide kartofler, gulerødder, bønner glaserede løg, tomat med peberrod salat, sødt og surt., oksesteg sauce
-
Kalvesteg som vildt Kr. 148,-
Hvide kartofler, brunede kartofler, waldorfsalat ,sødt og surt, vildtsauce
-
Kalvesteg som vildt Kr. 148,-
Hvide kartofler, brunede kartofler, waldorfsalat ,sødt og surt, vildtsauce
-
* Kalvecoulotte Kr.148,-
Serveres med årstidens garnituer, hvide kartofler og kalvesauce
-
God gammeldags Flæskesteg Kr. 145,-
Serveret med hjemmelavet rødkål ,samt hjemmelavet agurkesalat, hvide kartofler, brunede kartofler og flæskestegsauce
Desserter
-
Hjemmelavet islagkage Kr. 48,-
Med chokolade og marcipan fyld
-
Hjemmelavet islagkage Kr. 48,-
Hjemmelavet nougatislagkage
-
Hjemmelavet daim islagkage Kr. 48,-
Hjemmelavet daim islagkage
-
Romfromage Kr.42,-
Romfromage med kirsebærsauce
-
Rubinsteinerkage Kr. 48,-
Rubinsteinerkage
-
Nøddekurv Kr. 50,-
Serveres med frisk frugt og råcreme
-
Fromage Kr.42,-
Citronfromage, sherryfromage
-
Frugttærte Kr. 40,-
Frugttærte
-
Brownie med frisk skåret frugt Kr. 45,-
Natmad
-
Aspargessuppe Kr. 50,-
Serveres med asparges og kødboller
-
Oksekødsuppe Kr. 45,-
Serveres med kød og melboller
-
Titel Kr. 45,-
-
Pålægsbord Kr. 60,-
Hjemmelavet rullepølse med løg og sky, Skinke og italiensk salat, Frikadeller med hjemmelavet rødkål, Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon, surt og brie.
Buffet min. 10 personer
-
Det lille kolde bord Kr. 155,-
Marineret sild, æg og tomat, Fiskefilet m/ remoulade, røget laks m/ asparges, roastbeef m/ristede løg, mørbradbøf m/bløde løg og surt, tarteletter med høns i asparges. Brie ost.
-
Det store kolde bord Kr. 179,-
Marineret sild, hjemmelavet karrysild, fiskefilet med hjemmelavet remoulade, 1/2 æg med rejer, hjemmelavet hønsesalat m/bacon, mørbradbøf m/bløde løg og surt flæskesteg med hjemmelavet rødkål, osteanretning med 2 slags ost. Ex brød og smør.