Kalender af Begivenheder
M man
Ti tirs
O ons
To tors
F fre
L lør
S søn
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Stegt flæsk ad libitum
Stegt flæsk ad libitum
AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Stegt flæsk ad libitum
Stegt flæsk ad libitum
AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
2 begivenheder,
Flambering v. bordene
Flambering v. bordene
Mod forudbestilling Flamberet peberbøf med garniture kr. 285,- Crepe Suzette kr. 125,-
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Stegt flæsk ad libitum
Stegt flæsk ad libitum
AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
2 begivenheder,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Flambering v. bordene
Flambering v. bordene
Mod forudbestilling Flamberet peberbøf med garniture kr. 285,- Crepe Suzette kr. 125,-
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Stegt flæsk ad libitum
Stegt flæsk ad libitum
AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
2 begivenheder,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Romsmagning på Restaurant Fjorden
Romsmagning på Restaurant Fjorden
Kom og oplev en fantastisk romsmagning på Restaurant Fjorden! Vi inviterer dig til at tilbringe en hyggelig aften sammen med Michael Gullits fra 2010, som vil guide dig gennem en smagsoplevelse af 7 forskellige søde rom fra det anerkendte mærke A.H.Riise, herunder flagskibet Non Plus Ultra. A.H.Riise er opkaldt efter Albert Heinrich Riise, der var ... Læs Mere
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
1 begivenhed,
Stegt flæsk ad libitum
Stegt flæsk ad libitum
AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
1 begivenhed,
Vinter Menu
Vinter Menu
Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-