Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Flambering v. bordene
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovMod forudbestilling Flamberet peberbøf med garniture kr. 285,- Crepe Suzette kr. 125,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Flambering v. bordene
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovMod forudbestilling Flamberet peberbøf med garniture kr. 285,- Crepe Suzette kr. 125,-