Restaurant Fjordens åbningstider her

Telefon: 54 92 23 48

Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Stegt flæsk ad libitum

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Stegt flæsk ad libitum

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

AD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Valentinsmenu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Velkomst: Tørret svinemørbrad med estragonmayo og syltede rødløg Forret: Mørksej m. Sauce blanquette skilt med dildolie, stenbiderrogn og fennikelcrudité. Hovedret: Helstegt kalvemørbrad, sauce bordelaise, pommes anna, rosenkål med honning og hasselnødder, bagte peberfrugter og grøntsags puré. Desserttallerken Rød chokolade ganache i chokoladeskål. Blødende chokoladekage. Linsebund med orange curd. 2 Retter 325,- 3 retter 349,-

Vinter Menu

Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, Nakskov

Forret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-

Stegt flæsk ad libitum

149,- kr. per person.

Hver torsdag fra kl. 17.00

Bestil bord allerede nu på tlf. 54922348 / 21263595 eller e-mail: restaurant.fjorden@c.dk 

Hold din fest hos os