Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Stegt flæsk ad libitum
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovAD LIBITUM TORSDAGE KL. 17:00 STEGT FLÆSK MED HVIDE KARTOFLER PERSILLESOVS OG HJEMMESYLTEDE RØDBEDER. Derudover tilbyder vi et mini A La Carte kort FRA KL. 17:00. KR. 149,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Vinter Menu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovForret: Kartoffel/Porre suppe. Hovedret: Carapulka med kartoffelmos eller ris. Dessert: Hvid chokolade panna cotta. 2 Retter 225,- 3 Retter 258,-
Valentinsmenu
Restaurant Fjorden Hestehovedet 5, NakskovVelkomst: Tørret svinemørbrad med estragonmayo og syltede rødløg Forret: Mørksej m. Sauce blanquette skilt med dildolie, stenbiderrogn og fennikelcrudité. Hovedret: Helstegt kalvemørbrad, sauce bordelaise, pommes anna, rosenkål med honning og hasselnødder, bagte peberfrugter og grøntsags puré. Desserttallerken Rød chokolade ganache i chokoladeskål. Blødende chokoladekage. Linsebund med orange curd. 2 Retter 325,- 3 retter 349,-